6 Ağustos 2015 Perşembe

İhtiyaçlar !

Fenerbahçe şampiyonlar ligi ön eleme ejderhasına bir sezonu daha kurban etti. 

Temenni ile gerçek arasındaki duvarın kırılması açısından bir fırsat olarak görebiliriz. 

Şu bir gerçek, Fenerbahçe'nin adı ve bonservisi yüksek futbolcular kadar forması için savaşan ve profesyonelliği saha içinde gösterenlere de ihtiyacı var.

Kombine patlaması yaşanırken FBTV mikrofonlarına 'bu transferlerden sonra kombine almaya karar verdim' diyen taraftarlar kadar, ilk günden yenilemesini koşulsuz yapanlara da ihtiyacı var.

Şampiyonlar Ligi Gruplarına doğrudan katılımı 2, Avrupa Ligi gruplarına doğrudan katılımı da 1 kez gasp edilen takımın Avrupa Liginde devam etmeye çok ihtiyacı var. 

'Bu kadro Avrupa Ligini çok rahat kazanır' gibisinden kasaba politikacısı sözleri yerine 2012-13 sezonundaki Avrupa Ligi başarısının tekrarı yani yarı final gibi mantıklı hedeflere inananlara ihtiyacı var.

Lig şampiyonluğu hedefi için, Akhisar'a son 2 sezonda kaybedilen puanları hatırlatacak kaptanlara ihtiyacı var.

Bir de yukarıdaki gibi didaktik yazılar kadar bence neşeli yazılara da ihtiyacı var.

Fenerbahçe-Rapid Wien maçı... gol gelmiyor. Tribünde bir abi kalktı 'ben göbek atarsam Fenerbahçe gol atar' dedi ve teklifsiz göbek atmaya başladı,  epey kıvırdı, Högh golü attı. Numaralının sağ tarafındaki bu olayda herkes abiye sarıldı. Sonra bir kaç kişi Abinin karşısına geçip maç devam ederken göbek attılar. 

Göbek atanlara selam, Fenerbahçe'nin yolu açık olsun :) 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder