3 Aralık 2016 Cumartesi

Aralık Menüsü

Küçük General Kasım ayında iyi bir Fenerbahçe vaat etmişti ve bunu gerçekleştirdi.

Fenerbahçe menzil içine girdi, dahası oynadığı futbolla farkı kapatabilirim mesajını verdi.

11 yıldır Kadıköy'de kazanamayan Beşiktaş ve kariyeri boyunca 18 lig maçında Kadıköy'de galibiyet görememiş Şenol Güneş ya beraberlik ya mağlubiyet sloganıyla yola çıkmışlardı. 

Fenerbahçe ilk yarıda golü kovalarken Volkan Demirel Galatasaray maçında başladığı Karamazov Kardeşler'in ikinci cildine geçti. Fenerbahçe kapanan Beşiktaş'ı açmak için kanatları kullanamadı veya Beşiktaş bekleri iyi günlerindeydi.

Advocaat, ikinci yarıda maymuncuk olarak Volkan Şen'i oyuna aldı. Kağıt üzerinde doğru olan bu hamle sahada işe yaramadı. Volkan Şen'in küskün ve gölgesiyle kavga eden görüntüsü etkisizliğinden daha rahatsızlık verdi. Ligimizde 12 asist sezon sonu "asist kralı" olmaya yeter. Volkan Şen bu tacı ve sezon sonu posterinde en parlak yeri alabilir. Beşiktaş maçındaki görüntüsüyle devam ederse Fabiano ile kulübede dostluğu ilerletir...

Lens oyuna girdikten sonra 3 pozisyonda farkını gösterdi. Birinde tercih hatası yapmasa belki de maçın adamı olacaktı. Sağlıklı bir Lens 10 kaplan gücündedir...

Beşiktaş Abubakar hamlesiyle, neredeyse yılbaşında çeyrek bilet ile büyük ikramiye kazanacaktı. Volkan Demirel'in kafasıyla uzaklaştırdığı top maçın en kritik anlarından biriydi.

Neticede Volkan Demirel, Şenol Güneş ve Beşiktaş'ın istatistikleri bozulmadı. 
Fenerbahçe avantaj kaybetti.

Şenol Güneş maç sonu klasiği olarak türlü konularda şikayetlerde bulundu. 

Hüseyin Göçek, "en azından derbileri yabancı hakem yönetmeli" diyenlere destek ve 2010-11 yılındaki başyapıtından uzakta olsa da "hala ayaktayım" mesajını verdi.



Selçuk Şahin'den bahsetmezsek bir şeyler eksik kalır. Hafta içi dondurucu soğukta oynanan kupa maçında tribünlere gelen bir avuç taraftar bir kaç kez Selçuk Şahin'i tribünlere çağırıp bağrına bastı. O da onları selamladı. Eğer bir kulübün taraftarı bir futbolcunun onlara ihanet ettiğini düşünüyorsa haklıdır. 

Bakalım aralık ayı menüsünde Advocaat'ın Fenerbahçesi neler sunacak ? 
Kasım menüsünü herkes çok beğenmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder