25 Eylül 2016 Pazar

Konuşan Fotoğraf



- Sezonu 12+ asist ile bitirip en değerli oyuncu olacak Volkan Şen Volkan Demirel'in kucağına zıplamış.

- Fabiano kucaklaşmak için sırasını bekliyor. O sırada masörün gözü tribünlerde birinde, belki de karşılıklı "ben demedim mi ? " diyecekler. Volkanların arkasındaki Advocaat'ın yardımcısı Mario Been olmalı. Sakin, çalıştığımız pozisyon, daha bunlardan çok atarız diyor.

- Hep o kale arkasında gördüğümüz sarı başörtülü ablamız şükürler olsun diyor. Yanındaki abi sevincini koltuğa çıkarak göstermiş. Fenerbahçe cana can katar. 

- Yan tarafa geçersek, genç kardeşimiz gece like üzerine like alacak bir video çekiyor, gözü de saha içinde. Teknolojiyi ihmal etme ama anı da yaşa !

- Bir üst sırada "gol abi gol be"sesleriyle bir kucaklaşma var. Beşiktaşlının Beşiktaş'ı sevmesi,Galatasaraylının Galatasaray'ı sevmesi bir sevgi fişeğidir ama Fenerbahçelinin Fenerbahçe'yi sevmesi Türkiye'nin en büyük kıyametidir demiş büyük usta İslam Çupi. Fenerbahçe'yi beraber sevmek, golden sonra sarılmak ne güzeldir.

- Bir baba mutlulukla oğlunu havaya kaldırmış. Her maç bir çocuğun ilk maçıdır ve çok kıymetlidir. O baba da çocuktu ve babası onu İnönü'de bir maçta havaya kaldırmıştı. 

- Yanlarındaki mavi gömlek, lacivert ceketli (yanılmıyorsam) Fenerbahçe iletişim departmanından Necati Mete. Gol sevincini 5N1K hassasiyetiyle seyrediyor.

- Yanındaki efsane formalı arkadaş gerinince göbeği çıkmış. Forması güzel, biraz kilo vermeli. 

- Üst sıraya çıkalım... Bir taraftar yumruklarını havaya kaldırmış tek başına seviniyor. Yumruklar havadaki o sevinç en güzel sevinçtir. 

- Yukarıya tırmanmaya devam...Eşofmanlı abi sevgilisiyle çak yapıyor. Sarılsam ayıp olur mu dediğiniz kız arkadaşınızı alın Fenerbahçe maçına götürün ! İki sevdiğim ile bir arada olmak ne güzel deyin...

- Bir baba hafif uykulu, sanki maçtan biraz kopmuş oğluna "gördün mü golü ?" diyor. O çocuk ilk maçına gitmişse o baba ne çok dua etmiştir bir gol atalım diye. O uykulu, biraz da ilgisiz görünen çocuk bugün okulda bülbül kesilecek tüm maçı anlatacaktır...

- Demirlere tırmanan abi candır. 

- En yukarıda bir sevinç yumağı arasında bir çocuk daha seviniyor. O Fifa 17'da oynuyor maça da gidiyor. Öyle babaları seviyoruz.

Fotoğrafı çekene de, bitime 10 dakika kala gol yese de maçı çevirenlere de helal olsun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder